7.10.2015 12.00

Tulisitko vieraaksi Elävä ammattikirjasto päiväämme?

Koulussamme järjestetään Elävä ammattikirjasto päivä 19.1.2016 klo 13-14.30, jolloin yläkoulun oppilaat pääsevät kuulemaan eri ammattikuntien edustajia livenä.

Nyt etsimme parhaillaan eri aloilla toimivia aikuisia. Olisitko sinä halukas kertomaan omasta työstäsi oppilaille, noin 20min kolmelle eri oppilasryhmälle?

Ilmoittautumiset oppilaanohjaaja Tytille joko puhelimitse tai sähköpostilla.
tytti.kaisamatti@hkkhel.fi
p. 0505019554

ps. oppilaita on tunnetusti kiinnostanut kuulla hyvin monenlaisista ammateista: lähihoitaja, merkonomi, datanomi, eläintenhoitaja, seurakunnan työntekijä, lastenhoitaja, media-assistentti, leipuri-kondiittori, parturi-kampaaja, puuseppä, putkiasentaja, turvallisuusvalvoja, vapaaehtoistyöntekijä, myyjä, kokki, tarjoilija, kosmetologi, autonkuljettaja, sähköasentaja, pelisuunnittelija, muusikko, talonrakentaja, nuorisotyöntekijä, poliisi, palomies, valmentaja, ammattiurheilija, automyyjä, sisustaja, toimittaja, kuvittaja, laborantti jne jne